top of page
dsc_2837_edited-min.jpg

Zijn vrouw Kathrin, de slimme mooimaker!

Kathrin is afkomstig uit het wonderschone Oostenrijk en opgegroeid in de natuur. Ze heeft een grote passie voor stijl en design en weet dingen beter en mooier te maken. Ze haalt veel plezier uit het ondernemerschap en denkt altijd tien stappen vooruit.

 

Met haar Master in economie weet ze niet alleen een bedrijf te runnen, maar helpt waar nodig op de werkvloer om een knusse, moderne sfeer te realiseren.

 

Een quote van Kathrin is: mensen “vluchten” op reis om een vakantiesfeer te ervaren.

.

Wij kunnen ervoor zorgen dat de vakantie aanwezig is rondom jouw huis of bedrijf.

Onze Wouter, een doorgewinterde turbo!

Hij is de eigenaar van Debode Creations en heeft energie voor tien. Hier kan geen machine tegen op. Wouter is een gezonde boerenzoon die heel graag projecten met zijn handen realiseert. Een uitdaging gaat hij zeker niet uit de weg. Al van jongsaf waren tractoren en machines zijn favoriete speelplaats. Dit is nog steeds niet veranderd.

Wouter heeft zijn vaardigheden reeds bij verschillende tuinbedrijven bewezen. In 2021 beslist hij dan zijn eigen zaak op te starten.

Opgegroeid in de landbouwsector, jaren ervaring in de tuinbouwsector en heel wat creativiteit/originaliteit uit de kunstsector als professioneel muzikant. Dit vormt de uitstraling van zijn bedrijf. Graag deelt hij zijn ervaringen bij jouw volgende tuinproject.

foto 09.10.21 16 52 54-min.jpg

Jouw droomtuin
wordt in een ogenblik werkelijkheid!

bottom of page