top of page

Tuinaanleg

We staan in voor de kwalitatieve aanleg van jouw tuin.

Onze visie is jouw tuin in een stijlvolle oase van genot te veranderen. Een plaats waar je tot rust kan komen en tegelijkertijd ook kan feesten met familie en vrienden. Met ons vakmanschap en moderne machines realiseren we jouw wensen.

Totaalpakket: tuinaanleg van A-Z

Dit realiseren we in samenwerking met een tuinarchitect. Aan de hand van een 2D of 3D tekening krijg je een realistisch beeld van jouw toekomstige tuin. 

 

Tevreden met het ontwerp? Dan gaan we aan de slag! Van de grondwerken, verhardingen, beplanting tot verlichting.

Foto 16.12.22 12 06 53.jpg
Foto 09.11.22 08 36 55 (3) (1).jpg

Afsluitingen en poorten

Wens je meer privacy? Dan kan een tuinafsluiting de ideale oplossing zijn. Afsluitingen bestaan in veel verschillende materialen en stijlen. Voor elke smaak is er een mooi gamma. Om het geheel compleet te maken kunnen we ook een passend poortje erbij plaatsen.

Vraag gerust advies!

Verhardingen

We leggen jouw terras, oprit of pad volgens de regels van de kunst aan. Er zijn vele mogelijkheden zoals stapstenen, keien, grind enz...

img-8560.jpg

Aanplantingen en gazonaanleg

De beplanting en bomen laten je tuin pas echt tot leven komen. Ze bepalen voor een groot deel het uiterlijk van jouw tuin. Deskundig leveren en planten we alle soorten beplanting. Als je dit wenst, kunnen we ook een beregeningssysteem voorzien.

Afbraak- en grondwerken

Een goed voorbereide grond is heel belangrijk. Met behulp van de juiste machines staan we garant voor de goede uitvoering van afbraak- tot funderingswerken, uitgraven van boomwortels, uitbreken oude bestrating, afbraak gebouwen, invoeren van nieuwe teelaarde, compost en bemesting en lasergestuurd nivelleren.

 

IMG_8420-min.jpg

Jouw droomtuin
wordt in een ogenblik werkelijkheid!

bottom of page